donderdag 24 april 2014

Hema Nilit EcoCare Tights

Panty's. Wat een drama dingen. Er ging bij mij geen dag voorbij dat ze heel bleven. 's ochtends vroeg trek je net iets te hard, je nagel scheurt en je blijft haken aan je panty, je trekt je panty weer even op maar net iets te enthousiast, of zoals bij mij met een onverklaarbare rede. Altijd gaan ze stuk!!


Mijn vader vond dat het maar eens tijd werd om een panty voor mij te kopen in de hoop dat zijn krachten hem wel heel hielden. Nou en helaas (of nou ja eigenlijk gelukkig) heeft hij gelijk gekregen. Hij kocht een panty die na 10 keer dragen nog steeds niet kapot is. Het is een waar wonder.

Nu vragen we ons natuurlijk af van welk wonder merk deze panty is. Deze panty dames en heren is van onze oude vertrouwde Hema. Wat ben ik blij met deze panty.
De panty is 40 denier. Dit vind ik een fijne dikte. Hij is namelijk niet heel erg dun (20 denier houd het in de verpakking nog niet eens vol bij mij), maar ook niet heel erg dik. Het is een dikte die nog wel doorschijnend is. Dit vind ik wel belangrijk, anders wordt een outfit namelijk snel heel erg donker en een zwart geheel, wat minder mooi is naar mijn mening.

Maar het vinden van een panty die ook echt heel bleef was dus nog een uitdaging voor mij. Maar nu heb ik hem gevonden. Deze lieve schat van de Hema.

Hij is gemaakt van Nilit EcoCare vezel. Lekker milieu vriendelijk!

Nilit Ecocare €4,95 te koop bij Hema.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hooi!

Ik vind je blog echt wel heel erg leuk hoor!

xx